Vrijuit bouwen, kavels vanaf 45.000,- euro. Uitsnede plattegrond Spijkvoorderenk

Ga het avontuur aan!

Wilt u een eigen huis bouwen, maar denkt u dat dit een onhaalbare kaart is? In Spijkvoorderenk krijgt u de kans om vrijuit te bouwen. De gemeente Deventer verkoopt hier kavels met een aantrekkelijke prijs vanaf € 45.000,-. Trek de stoute schoenen aan en ontwikkel uw eigen project!

Zelf of samen bouwen

In Spijkvoorderenk kunt u als pionier nieuwe wegen inslaan. U kunt er zelf bouwen óf samen met anderen. Een voorbeeld? Met twee andere gezinnen koopt u drie compacte kavels waarop u een rijtje van woningen bouwt. Samen maakt u een mooi bouwplan waarbij ieder z’n gezinshuis naar wens kan indelen. En het blijft betaalbaar, want samen bouwen is vaak een stuk voordeliger.

Vrijstaand, 2- of 3-kapper

In dit gebied kunt u een vrijstaande woning, een 2-kapper of een rijtjeswoning realiseren. De kavels zijn zo ingedeeld dat er allerlei opties zijn. Zo zijn de kavels in de onderste twee rijen geschikt voor zowel halfvrijstaande woningen als meer-onder-een-kapwoningen. U kunt de kavels naar eigen wens indelen, in overleg met uw bouwpartners en de gemeentemakelaars.

Hoe werkt het?

Vanaf 30 mei zijn de kavels van Spijkvoorderenk in de verkoop gegaan. Bekijk het actuele overzicht van de beschikbare kavels. Hebt u al zin om aan de slag te gaan? Onze deskundigen – u vindt ze hieronder – gaan graag met u op expeditie. U kunt zich via onderstaande links alvast oriënteren op de kavels. De gemeentemakelaars leggen u graag de spelregels voor het bouwen uit. En wilt u samenbouwen en heeft u geen bouwpartner, dan kunt u via het prikbord een medebouwer vinden.

Inschrijven op een kavel

Wilt u inschrijven op een kavel in Spijkvoorderenk? Dan kunt u uw inschrijfformulier voor zelf- of samenbouw vanaf 3 juni persoonlijk afgeven bij Publiekszaken Vergunningen . Bekijk alvast de voorwaarden van de kaveluitgifte.


Inschrijfformulieren:

 
Ga naar het actuele aanbod Naar het prikbord