Start verkoop 22 bouwkavels voor zelf- en samenbouw

Op dinsdag 14 mei organiseren de gemeente Deventer en ten Hag Makelaarsgroep een informatieavond over de start van de verkoop van 22 kavels in De Vijfde Hoek. De kavels worden deels door de gemeente Deventer en deels door Ten Hag Makelaarsgroep op de markt gebracht.

Kaart met nieuwe kavels in Spijkvoorderenk

De 22 kavels liggen in het wijkdeel Spijkvoorderenk, aan de rand van De Vijfde Hoek. Het zijn de laatste kavels voor particulieren die in dit wijkdeel op de markt komen. Een deel van de kavels is bedoeld voor zelfbouw van een vrijstaande woning, een deel voor samenbouw van een tweekapper. De kavels liggen tussen de Johannes Bosboomstraat, de Hoogeveenstraat en de Vorsselman de Heerstraat.

Afmetingen en prijzen

De oppervlakten van de kavels variëren van 246 m2 tot 475 m2, de prijzen van circa € 90.000 tot circa € 172.425. Op de website van Deventer Verkoopt vindt u een overzicht van de kavels die de gemeente Deventer verkoopt. Op de website van ten Hag Makelaarsgroep is meer informatie te vinden over de kavels die de makelaar in de verkoop brengt.

Informatieavond

Op 14 mei is er een informatieavond in basisschool De Vijf-er aan de Leonard Springerlaan 310 in Deventer. U kunt hier tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen voor meer informatie over de kavels.

Inschrijving

Inschrijven voor de gemeentelijke kavels kan van 20 mei tot en met 3 juni 2019 18.00 uur. De toewijzing van de gemeentelijke kavels gebeurt op basis van loting. Meer hierover leest u in de uitgiftevoorwaarden. Voor de inschrijving en voorwaarden van de kavels van ten Hag Makelaars verwijzen we u naar de website van ten Hag.

Contact

Hebt u vragen over de gemeentelijke kavels? Dan kunt u contact opnemen met onze gemeentemakelaars.