Bouw sociale huurwoningen van start

Le Clercq Planontwikkeling begint deze maand met de bouw van 19 rijwoningen in De Vijfde Hoek. De sociale huurwoningen verrijzen in Het Vizier, de rechthoek omsloten door de Johannes Broekhuysenstraat, de Johannes Bosboomstraat, de Theda Mansholtstraat en de Vorsselman de Heerstraat.

Artist Impression rijwoningen Artist Impression rijwoningen Artist Impression rijwoningen

Nikkels Bouwbedrijf bv neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. Het project bestaat uit 2 blokken van 5 woningen en 1 blok van 9 woningen. De rijwoningen hebben 2 woonlagen en een schuine kap. Ze worden opgetrokken in oranjerode baksteen. De verwachting is dat de woningen eind dit jaar worden opgeleverd.

Sociale huur

De woningen in Het Vizier zijn te huur voor particulieren die voldoen aan de inkomenseisen voor sociale huur. Wilt u te zijner tijd in aanmerking komen voor deze woningen, dan kunt u zich inschrijven bij Woonkeus Stedendriehoek. Woonbedrijf Ieder1 wordt eigenaar en zal de woningen gaan verhuren en waarschijnlijk vanaf augustus aanbieden via Woonkeus Stedendriehoek.

Een impressie van het project vindt u op de site van Le Clercq Planontwikkeling.