Spijkvoorderenk

Betaalbare nieuwbouw

Van € 150.000,- tot 250.000,-

Op zoek naar een nieuw huis in een van de mooiste wijken van Nederland? In het westelijke deel van Spijkvoorderenk worden in fasen projectwoningen gebouwd. Bekijk de interactieve plattegrond, klik met de muis op deze kaart en ontdek dat er voor iedere woonwens een huis is.

Lees meer >>> Rij woningen in de Charles Rochussenstraat, nabij de wijk Het Fetlaer

Eigenlijk mis ik alleen een buurtcafe

Afbeelding Op de fiets met Jeanet ter Veer

Waarom de Vijfde hoek?

“Ik coach mensen die vast lopen in hun werk en geef ze loopbaanadvies. Vaak komen ze bij mij thuis. Daarom wilde ik een huis met een mooie werkplek en voldoende parkeerruimte. Dat heb ik in de Vijfhoek gevonden. Mijn klanten vinden het prettig om hier te komen en zelf val ik op de schitterende oude bomen aan de achterkant van mijn huis, het vrije uitzicht aan de voorkant en de privacy.

 Ik voel me soms een ambassadeur van de Vijfhoek. Als bekenden zeggen dat we ver van de binnenstad zitten en dat het hier saai is, nodig ik ze uit. Ze zijn er op de fiets altijd sneller dan ze dachten en genieten als we rondwandelen. Meestal zijn ze stomverbaasd dat er binnen fietsafstand van hun huis zo'n bijzondere wijk ligt.

Steeds verrassend

Ik vind het prettig om actief te zijn voor mijn wijk, daarom heb ik alle wandelpaden nagelopen en de skeelerroutes gecontroleerd. Samen met mensen van Cambio die de bordjes hebben aangepast. De Vijfhoek verraste toen zelfs mij, want ik ben op plaatsen geweest die ik niet kende.

Veilig

Het is heerlijk om hier te wonen. Ook als ik 's avonds in mijn eentje fiets of loop voel ik me veilig. En het is prettig dat alles bij de hand is. In drie minuten ben ik bij de winkels en in vier minuten bij de bushalte. Die rijdt je vier keer per uur naar de stad. Dat is vooral in de winter wel eens prettig. Verder fiets ik vooral. Eigenlijk mis ik alleen een kroeg.”

Interview met: Marjo Lensink

Lees ook het interview:

 

 

Spijkvoorderhout

Mooie kavels vanaf € 174.240,-

Op deze prijs nu 15% korting

Er zijn mooie kavels in De Vijfhoek, een prachtige woonwijk in Deventer. Het laatste stukje van De Vijfhoek (wij noemen het met een knipoog ‘De Vijfde Hoek’) is in verkoop. U kunt zich inschrijven voor een kavel in het oostelijke deel: Spijkvoorderhout. Bekijk de interactieve plattegrond, klik met de muis op deze kaart en oriënteert u zich op een plekje tussen de monumentale bomen van De Vijfhoek. En met het landelijke gebied als achtertuin.

Schrijf u nu in!

Lees meer >>> Afbeelding van Vrijstaand huis