Spijkvoorderenk

Betaalbare nieuwbouw

Van € 150.000,- tot 250.000,-

Op zoek naar een nieuw huis in een van de mooiste wijken van Nederland? In het westelijke deel van Spijkvoorderenk worden in fasen projectwoningen gebouwd. Bekijk de interactieve plattegrond, klik met de muis op deze kaart en ontdek dat er voor iedere woonwens een huis is.

Lees meer >>> Rij woningen in de Charles Rochussenstraat, nabij de wijk Het Fetlaer

De binnenstad lekker dichtbij

Dichtbij de binnenstad

“Als er geen rare dingen gebeuren blijven we nog lang in de Vijfhoek wonen. Je kunt over de bomenlanen fietsen en voor de kinderen is het leuk dat er zo veel speeltuintjes in de buurt zijn. Bij de Ulebelt kunnen ze spelen op de natuurspeelplek. Bovendien zijn hier veel voorzieningen, zoals sportcentrum de Scheg, het winkelcentrum, prima kinderopvang en natuurlijk verschillende scholen. En je bent zo op de snelweg.

Met de fiets erop uit

We houden van fietsen. Het is geweldig dat je zo in de bossen en tussen de weilanden bent. En we gaan vaak op de fiets naar de stad, daar kun je nu met de nieuwe fietsbrug non-stop naartoe. Even een ijsje halen, lekker uit eten of naar de markt. Ik hoef niet in de binnenstad te wonen, maar ik vind het wel fijn dat die dichtbij is. Ook mijn werk is in de stad. Alleen als het heel slecht weer is, neem ik de bus.

Straatfeest

In 2007 zijn we in ons huidige huis gekomen. Daarvoor woonden we ook al in de Vijfhoek. Die woning werd te klein toen we kinderen kregen. Onze straat is gezellig: elk jaar organiseert een ander burenkoppel het straatfeest, gedeeltelijk gesponsord door de wijkaanpak. We laten de straat afzetten en huren een springkussen. En natuurlijk hebben we een barbecue. Maar ehhh, we zijn wel origineel hoor, want dit jaar hebben alle kinderen met elkaar vogelhuisjes geschilderd, die hangen nu vrolijk in de bomen!”

Interview met Mariska Herrigel

Lees ook het interview:

 

Spijkvoorderhout

Mooie kavels vanaf € 174.240,-

Op deze prijs nu 15% korting

Er zijn mooie kavels in De Vijfhoek, een prachtige woonwijk in Deventer. Het laatste stukje van De Vijfhoek (wij noemen het met een knipoog ‘De Vijfde Hoek’) is in verkoop. U kunt zich inschrijven voor een kavel in het oostelijke deel: Spijkvoorderhout. Bekijk de interactieve plattegrond, klik met de muis op deze kaart en oriënteert u zich op een plekje tussen de monumentale bomen van De Vijfhoek. En met het landelijke gebied als achtertuin.

Schrijf u nu in!

Lees meer >>> Afbeelding van Vrijstaand huis