Welkom in De Vijfhoek

De Vijfhoek is een van de nieuwste wijken in Deventer. Een groene wijk, want bij de ontwikkeling zijn veel bestaande bomen en houtwallen overeind gebleven. Langs de fiets- en wandelpaden ziet u prachtige oude eiken en overal in de wijk vindt u groene zones. Het is er ontspannen wonen.

Goede voorzieningen

Vanuit alle delen van de wijk zijn belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand. De Vijfhoek heeft onder meer een eigen winkelcentrum, diverse scholen, speelplaatsen, sportcentra en andere voorzieningen. In het hart ligt milieucentrum De Ulebelt met een mooie kinderboerderij.

Prima uitvalswegen

Per fiets, bus, trein of auto bent u snel in de historische binnenstad van Deventer. En via de uitvalswegen rijdt u in een paar minuten naar de A1. Dankzij de rondweg is er bij de huizen weinig verkeer. U kunt er rustig wonen en uw kinderen kunnen er lekker spelen.

De Vijfde Hoek

‘De Vijfde Hoek’ ligt tegen het buitengebied van Deventer, langs de eeuwenoude Oerdijk. In het wijkdeel Spijkvoorderenk wordt gebouwd aan moderne, betaalbare nieuwbouwwoningen. Zelf- en samenbouwers krijgen er ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen op een betaalbare kavel. In het wijkdeel Spijkvoorderhout zijn ruime kavels te koop voor mensen die een vrijstaand huis willen bouwen.

Vanaf 20 mei 2019 zijn er nieuwe kavels voor zelf- en samenbouw te koop. Deze kavels worden deels verkocht via de gemeente Deventer en deels via Ten Hag Makelaarsgroep. Heeft u interesse in een kavel, dan kunt u contact opnemen met:

Informatie voor bewoners

Bewonersnieuwsbrief De Vijfde Hoek juni 2020

Documenten

De 8e herziening exploitatieplan De Vijfde Hoek  is inmiddels vigerend.

 
Afbeelding van Rij met huizen Afbeelding van Laan met bomen en huizen